MURERMESTER TIL MURERARBEJDE I BALLERUP, ROSKILDE OG ODSHERRED

Med mere end 40 års erfaring i murerarbejde kan du trygt ringe til os.

MURERMESTER DER STÅR FOR RIGTIGT MURERARBEJDE

Folmer Nielsen & Søn kan med mange års erfaring garantere, at vi udfører professionelt murerarbejde, der ikke kan sættes en finger på. Som murermester sætter vi en ære i at udføre det traditionsrige håndværk og naturligvis altid med udgangspunkt i kundens ønsker om murerarbejde.

ENTUSIASME OG ENGAGEMENT 

Uanset om det er en mindre murer opgave med skadesudbedring i det eksisterende murværk, eller det drejer sig om at opføre et nyt hus fra grunden, går vi til murerarbejde med entusiasme og engagement. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

Folmer Nielsen & Søn har erfaring med al slags murerarbejde:

 • Facader
 • Fundament
 • Skorstene
 • Læmure
 • Trapper
 • Flisearbejde
 • Badeværelser
 • Og meget mere

Som professionel murermester kender vi alle facetter af murerarbejde, og uanset hvilken opgave du står med, garanterer vi, at det bliver afleveret til aftalt tid og aftalt pris. Vi vil jo gerne kunne komme igen.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING OM MURERARBEJDE

Som menigmand kan det være vanskeligt at vurdere, hvor omfattende en murskade er, og hvordan den bedst udbedres. Derfor ser vi det hos Folmer Nielsen & Søn også som en helt naturlig del af vores murerarbejde at vejlede dig om, hvordan en skade på murværk bør behandles.

Ligeledes har du brug for faglig og kompetent rådgivning, når det drejer sig om større reparationer, tilbygninger, ombygninger, renoveringer og nybyggeri. Uanset hvor få eller mange mursten, der skal lægges, rådgiver vi dig bedst muligt.

MURERARBEJDE OG FORBANDTER

Et murstensforbandt er et gammelt udtryk for det mønster, mursten lægges i. Vi forventer ikke, at du som kunde har styr på munkeforbandt, halvstensforbandt, kvartstensforbandt, løberforbandt og krydsforbandt for bare at nævne nogle af de sjove fagudtryk. Det kan du roligt lade os om at vide. Som murermester med mange års erfaring ligger forbandterne på rygraden.

UDGANGSPUNKT I DINE DRØMME

Men det, du skal tage stilling til, er farver, størrelser og mønstre, og her rådgiver vi, som murermester dig gerne. Vi skal nok lade fagudtrykkene blive i murerspanden, mens du fortæller os, hvordan du drømmer om, at dit murerarbejde skal se ud.

TRADITION OG DE SENESTE TRENDS

Murerarbejde kan også være kunst, og som erfaren murermester udvikler vi stadig teknikker og følger de seneste trends. Men det gedigne håndværk går aldrig af mode, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Med tiden bliver der eksperimenteret med

 • Farvespil og nuancer
 • Murede facader med ”huller” i facaden, hvor der fx er indlagt glas eller lys
 • Sten på højkant, som man så det i gamle huse typisk over døre og vinduer
 • Fremspring i facaden – ”ujævnheder”

Mulighederne er næsten uanede, og vi skal nok sikre, at det er murerarbejde, der holder.

KONTAKT DIN LOKALE MURER I DAG

Vi er klar til at drøfte dit ønske om murerarbejde, og kører hver dag ud fra Hørve og Værløse, og dækker både Roskilde, Ballerup, Odsherred, København og store dele af Sjælland. Vi kommer også gerne forbi dig for at drøfte din mureropgave, uanset om den er større eller mindre, og giver et uforpligtende tilbud. Kontakt os via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 – måske er vi lige ude at opmure i munkeforbandt, så læg en besked, og vi vender tilbage.