Badeværelse

Et nyt badeværelse er ofte en større investering i huset – derfor skal det også laves til perfektion!

Ønske om nyt badeværelse - frygt ej

Tanken om et nyt badeværelse kan i nogle tilfælde skræmme de fleste. Hvor skal man starte? Hvilke materialer? Hvilke muligheder findes der? 
 
Vi har mange års erfaring med murerarbejde på badeværelser – både til nybygning, renoveringer, ombygning osv. 
Fælles er, at vi har opbygget en bred og grundig viden omkring moderne badeværelser og dets muligheder. For os er det specielt vigtigt, at vi leverer et resultat som kunden har været med at udforme og bestemme. Det skal både se flot ud, men også være brugbart, praktisk og ikke mindst tørt og tæt. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Badeværelset er et af de vigtigste rum i huset

  Da badeværelset er et af de vigtigste og mest brugte rum i hjemmet, skal det også kunne leve op til dine stilmæssige forventninger og praktiske behov. Rummet er i sandhed, stedet hvor man både skal forberede dagen, men ligeledes også bruges til mange formål i løbet af døgnet. Derfor er det vigtigt at man finder frem til et badeværelse, som vil gøre en glad hver gang det er i brug. 
  Fra en håndværkers perspektiv er badeværelset lige så vigtig. Der stilles ofte store og berettiget forventninger, men dertil er opbygningen også til tider kompleks og detaljeret. Små fejl kan betyde store skader over tid. Det er vi helt indforstået med, så derfor lægger vi også et grundigt arbejde hver eneste gang. 

  Professionel rådgivning og smilende service hver gang

  For at finde den rigtige løsning og pris på jeres nye badeværelse, lægger vi altid stor vægt på grundig forberedelse og planlægning. Således sørger vi også for at vi kan overholde budget og tidsplanen. 
  Skriv eller ring til os allerede i dag for, at starte jeres projekt. 

  Det kan nogle gange være svært at sætte ord på, hvad det er man præcist ønsker – men det har vi prøvet før. Vi kender til et stort vælg af muligheder og kan hjælpe med inspiration til design og materialer. Vores kunder lægger altid et vigtigt ansvar over til os og vi ønsker altid at aflevere et resultat som overgår jeres forventninger. 

  Dækket af garantiordning

  Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
  Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

  Dækker op til 100.000,-

  KONTAKT OS I DAG

  Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

  Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Kontaktinfo