BROLÆGGER MED MANGE ÅRS ERFARING

BROLÆGNING – ET KLASSISK HÅNDVÆRK

Fra det gamle udtryk ”at sætte bro” opstod ordet brolægning. Det betød, at man satte brosten eller natursten som vejarealer.

Hos Folmer Nielsen & Søn har vi mange års erfaring, og vi udfører alle former for brolægning i:

Brolægning er granitarbejde, og en brolæggers svendeprøve er også næsten udelukkende i granitprodukter. Derfor kan vi garantere dig en smuk brolægning udført af uddannede og faglærte brolæggere. Vi synes, at det er et smukt håndværk, og vi tør godt love dig, at du vil blive mere end tilfreds med vores brolægning.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  FORSKØNNET MED ÆGTE BROLÆGNING

  Folmer Nielsen & Søn udfører brolægning mange steder, som eksempler kan nævnes:

  Hvis du mangler et stærkt team, kan vi klare alle typer opgaver uanset størrelse. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Vi udfører brolægning for både offentlige og private erhvervsvirksomheder, og naturligvis også for privatkunder.

  DET HOLDER LANGT IND I FREMTIDEN

  Mennesker har til alle tider brugt granit, når et bygningsværk eller en belægning skulle holde mange år frem i tiden. Kendetegnet ved granit er at det aldrig forgår, og at det bare bliver flottere, jo ældre det er. Vel at mærke hvis man vedligeholder og passer sine granitsten og holder dem fri for alger. Men uanset hvordan du behandler dem, eller evt. overtager nogle gamle granitsten, kan de med den rette behandling altid blive så smukke som nye igen. Intet trænger ind i granit, så renser man overfladen, er de som nylagt brolægning igen.

  Når du lader Folmer Nielsen & Søn stå for opgaven, bliver de smukke sten lagt af faglærte granitarbejdere, og det sikrer dig kvalitet og et professionelt resultat. Vi har en stor faglig stolthed, og er ikke tilfredse med løsningen af en arbejdsopgave, før du er det.

  En brolægningsopgave starter typisk med udgravning inden stenend lægges, og det står vi naturligvis også gerne for.

  I gamle dage blev arbejderne, der stod for opgaverne, nedslidte med årene. Det var opslidende for en brolæggers krop at klare alt arbejdet med håndværk og håndredskaber. Sådan er det heldigvis ikke længere, og hos Folmer Nielsen & Søn blander vi det klassiske håndværk med maskinens komfort. Vi passer på vores håndværkere og overholder naturligvis alle regler inden for arbejdsmarkedslovens områder.

  ØNSKER DU EN FLOT BROLÆGNING?

  Du har sikkert nogle tanker om, hvordan du ønsker din brolægning, hvad enten du er privatkunde eller er en virksomhed, og de tanker og ideer vil vi gerne drøfte med dig. Vi rådgiver og vejleder gerne, så du får det mest optimale resultat, du kan glæde dig over dagligt mange år frem. Vi beskæftiger os med alle slags entrepriser inden for bygge og anlæg. Kontakt os via kontaktformularen her på siden, eller ring til os på 27 47 98 93 , så kommer vi gerne ud i Holbæk, Kalundborg og på resten af Sjælland og giver dig et uforpligtende tilbud. Måske er vi lige ude at lægge nogle smukke chaussésten, så læg en besked, og vi vender tilbage.

  Dækket af garantiordning

  Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
  Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

  Dækker op til 100.000,-

  KONTAKT OS I DAG

  Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

  Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud