FOLMER NIELSEN & SØN – MURER & ENTREPRENØRMESTER

Vi holder fokus på overblik, kvalitet og aftaler!

Med mere end 40 års erfaring kan du trygt regne med, at Folmer Nielsen og Søn er en entreprenør, der holder byggesagen i snor. Vi har fokus på kvalitet og godt håndværk og er gerne entreprenør på både små og store byggeprojekter.

Vores faglighed er stærk, og vi har alle ekspertiserne inden for entrepriserne:

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  OMBYGNING – SÅ HAR DU BRUG FOR EN ENTREPRENØR

  Hvis du står med en ombygning, vil du oftest erfare, at der er en del entrepriser, der skal holdes styr på. En ombygning kan være alt fra at få flyttet en enkelt mur til at ombygge en større ejendom. Uanset hvad kan en entreprenør sørge for, at tingene finder sted i den mest logiske rækkefølge.

  Hos Folmer Nielsen & Søn ApS har vi stor erfaring med at stå som entreprenør på mange forskellige slags ombygninger. Vi har fokus på, at det hele sker ud fra dine ønsker og forventninger og selvfølgelig altid med overholdelse af alle aftaler.

  RENOVERING – DET KRÆVER SIN ENTREPRENØR

  Mange overtager en ældre eller måske meget medtaget ejendom og går så i gang med et renoveringsprojekt. Og pludselig mangler der en tømrer, som helst skal være færdig før elektrikeren, der lige afventer mureren – og hvornår kommer maleren? Her kan du også bare lade Folmer Nielsen & Søn være din entreprenør og læne dig trygt tilbage i sikker overbevisning om, at der bliver taget hånd om det hele. Og at der ikke spildes dyre håndværkerdage med at vente på, at håndværkerne går i vejen for hinanden. Det er det, man har en entreprenør til at sikre. Så renoveringen af boligen bliver virkeliggørelsen af en drøm og ikke begyndelsen på et mareridt.

   

  TILBYGNING – STYR PÅ DET HELE MED EN ENTREPRENØR

  Hos Folmer Nielsen & Søn har vi erfaring med alle de faser, en tilbygning gennemløber fra første skitse til det endelige projekt er færdigt. Der er mange bolde i luften, hvad enten det drejer sig om en lille tilbygning med et ekstra børneværelse eller den større tilbygning med mange kvadratmeter ny bolig eller erhverv. Det er ikke nogen nem opgave for menigmand at holde styr på alle delentrepriserne. Du kan trygt stole på, at dit byggeprojekt med tilbygning er i trygge hænder hos entreprenør Folmer Nielsen & Søn.

  EN ENTREPRENØR MED STOR FAGLIG STOLTHED OG FOKUS PÅ KUNDETILFREDSHED

  Det er ikke nok, at vi lover ting og sager – vi skal også holde det. Hos Folmer Nielsen & Søn ligger det os på sinde, at du skal være mere end tilfreds med det stykke arbejde, vi som entreprenør leverer. Der er mange løse ender i et byggeprojekt, og vi tør godt garantere 100% kundetilfredshed. Med mere end 40 års erfaring har vi oparbejdet de kompetencer, der skal til, og ved at et reelt, ærligt og kvalitetsfyldt arbejde holder i længden.

  Lad os drøfte dine planer og behov for en entreprenør og komme med et uforpligtende tilbud – vi kører ud fra Hørve og Værløse, så vi dækker København og en stor del af Sjælland. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring til os på tlf. 27 47 98 93 – måske er vi lige ude at kigge på en entreprise, så læg en besked, og vi vender tilbage.

  Dækket af garantiordning

  Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
  Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

  Dækker op til 100.000,-

  KONTAKT OS I DAG

  Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

  Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Kontaktinfo