LÆGNING AF FLISER I KALUNDBORG, HOLBÆK OG RESTEN AF SJÆLLAND

Vi kan skabe flotte resultater ved lægning af fliser.

OVERLAD IKKE LÆGNING AF FLISER TIL HVEM SOM HELST

Hos Folmer Murer har vi mange års erfaring med lægning af fliser, og kan også skabe et smukt resultat, hvor du ønsker det. Vi står for kvalitet og professionalisme, så du kan nyde resultatet af vores lægning af fliser mange år fremover.

Det er vigtigt, at underbygning og belægning bliver lavet korrekt, for så kan belægninger med betonfliser og belægningssten holde og være funktionsdygtige mange år – normalt 20-30 år.

Hos Folmer Murer er der mange faser i lægning af fliser for at få et perfekt resultat – afhængig af, hvad du ønsker, klarer vi dele af eller hele entreprisen:

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  NYT ELLER GAMMELT – ALT BLIVER SMUKKERE EFTER LÆGNING AF FLISER

  Uanset om du står med et nyt eller et gammelt areal, vil den korrekte lægning af fliser gøre det meget kønnere. Det er ikke ligegyldigt, hvordan det bliver lagt, så vælger du Folmer Murer, kan du nyde de smukker fliser hver dag uden at ærgre dig over ujævnheder. Det er fristende selv lige at lægge lidt fliser på, men hvis ikke forarbejdet er udført professionelt, vil lægning af fliser hurtigt kunne være spildt arbejde. Når undergrunden sætter sig, fordi der ikke er nivelleret mm. og bygget op med de rigtige lag, så begynder fliserne hurtigt at vippe og ligge skævt. Det er ikke alene grimt, det er også farligt, fordi man let kan støde ind i kanterne.

  Samtidig er risikoen der for, at vand samler sig under fliserne, og med frosten kan det medføre grimme sprængninger og ujævnheder.

  En terrasse eller en indkørsel vil efter lægning af fliser tage sig langt smukkere ud. Udover at det højner ejendommens værdi med en smuk fliselægning, er det også en glæde og daglig nydelse at se på og at gå på.

  LÆGNING AF FLISER – TI ELLER TUSINDE – VI ER KLAR

  Uanset om din opgave med lægning af fliser er stor eller lille, er vi klar hos Folmer Murer til at løse opgaven med et smil og med grundighed. Vi bygger også gerne bede, trapper mm., så hvis du ønsker en samlet løsning, har vi ekspertisen til at lave totalentrepriser. Vi har mange års erfaring med alle opgaver inden for bygge og anlæg, og kan rådgive og vejlede dig om, hvilken type fliser du bør vælge alt afhængig af underlag, trafik (kører der lastbiler, skal det kunne bære betydeligt mere end et gangareal fx), og hvordan det skal passe sammen med de øvrige farver og materialer på din ejendom.

  LAD OS TALE OM LÆGNING AF FLISER ALLEREDE I DAG

  Vi er klar til at køre ud og drøfte din lægning af fliser i Holbæk, Kalundborg og på hele Sjælland, så kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring til os på tlf. 27 47 98 93 , måske er vi lige ude at lægge nogle flotte fliser, så læg en besked, og vi vender tilbage.

  Dækket af garantiordning

  Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
  Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

  Dækker op til 100.000,-

  KONTAKT OS I DAG

  Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

  Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud