ANLÆGSARBEJDE I HOLBÆK, KALUNDBORG – SJÆLLAND

Vi udfører ordentligt anlægsarbejde – Helt fra bunden.

LAD OS STÅ FOR DIT ANLÆGSARBEJDE

Uanset hvor stort eller lille dit projekt er, skal fundamentet bare være i orden. Det kan du være sikker på hvis du hyrer Folmer Nielsen & Søn til dit anlægsarbejde. Vi har mange års erfaring med jord- og betonarbejde og kan garantere dig, at her er tingene grundige og i orden.

Vi har meget erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere, der sætter en ære i, at dit anlægsarbejde løses bedst muligt, og at dit projekt bliver opbygget bedst muligt.

Anlægsarbejde, jord- og betonarbejde udfører Folmer Nielsen & Søn inden for:

 • Etablering af veje og parkeringspladser
 • Jordudgravning og planering
 • Støbning og forstærkning af fundamenter
 • Lægning af belægningssten
 • Ledningsrenovering
 • Kabelgravning
 • Olie- og forureningsoprensning
 • Støbning af gulve, terrændæk, vægge og etagedæk
 • Montering af betonelementer
 • Betonrenovering
 • Støttemure
 • Nedrivning og nedbrydning

Inden for alt anlægsarbejde er vores nøgleord effektivitet og kvalitet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

5 ud af 5 stjerner på google

5/5

ANLÆGSARBEJDE – DET ER ALT DET, DU IKKE SER

Når man har ansvaret for anlægsarbejde, jord- og betonarbejde, må man leve med, at nogen sjældent bemærker det flotte kvalitetshåndværk, når det færdige bygge- eller anlægsprojekt beundres. Man lægger som regel kun mærke til det, hvis det ikke er ordentligt udført. Men det lader vi os ikke gå på af. Med vores faglige stolthed i bagagen har hver og én medarbejder hos Folmer Nielsen & Søn det som sin fornemmeste opgave at sørge for, at hver eneste opgave med anlægsarbejde løses 100% perfekt og som aftalt. Og det er vi stolte af. Så selvom der ikke er nogen, der efter endt arbejde går og lægger mærke til, hvor perfekt et fundament er støbt, så ved vi, at det kan vi trygt lægge navn til. Og det kan du trygt bygge på. Det kan ikke gøres bedre, og det er nok for os. Når du er tilfreds, er vi det også.

EN AFTALE ER EN AFTALE – OGSÅ VED ANLÆGSARBEJDE

Som entreprenører ved vi, at den ene entreprise ofte venter på den næste. Og at et byggeprojekt, der sikkert er længe ventet, og hvor alle ser frem til at komme i gang, ikke skal forsinkes unødigt af noget som helst. Vejrlig og storme kan vi ikke gøre meget ved, men ellers kan du trygt regne med, at vi arbejder så effektivt, det overhovedet er muligt for, at de næste entrepriser kan komme til. Det kalder vi godt anlægsarbejde.

Vi har erfaring med entrepriseopgaver inden for alt bygge og anlæg, og udfører også gerne totalentrepriser såvel som delentrepriser. Så er du også sikret, at alle arbejdsgange er optimeret så godt som muligt.

Det kalder vi effektivitet og kvalitet. Det går hånd i hånd hos Folmer Nielsen & Søn.

LAD OS DRØFTE DIT ANLÆGSARBEJDE

Vi kører ud i Holbæk, Kalundborg og hele Sjælland og vil gerne drøfte dit ønske om anlægsarbejde. Vi rådgiver og vejleder gerne om de enkelte entrepriser, og har også mange års erfaring med totalentrepriser. Lad os drøfte dit projekt og gerne give dig et uforpligtende tilbud på dit anlægsarbejde – om det drejer sig om en mindre opgave med opretning af et fundament eller en større opgave med opførelse af nybyggeri, går vi til opgaven med samme gejst og entusiasme.

Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller giv os et ring på tlf. 27 47 98 93 – måske er vi lige ude at støbe et terrændæk, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Dækket af garantiordning

Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

Dækker op til 100.000,-

Dansk byggeri og byg garanti logo

KONTAKT OS I DAG

Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Danmarkskort

Kontaktinfo

Indhent et tilbud