OMFANGSDRÆN

Er du begyndt, at se tegn på fugtskader på dit hus, så kan et omfangsdræn være løsningen. Vi har mange års erfaring med omfangsdræn i området omkring Odsherred, Roskilde og Ballerup.

UNDGÅ FUGTSKADER

Fugtskader er noget af det værste, der kan ske for dit hus. Derfor kan det være en rigtig god ide med et omfangsdræn, hvis du opdager, at fundamentet eller husets sokkel suger fugt til sig.

HVAD ER ET OMFANGSDRÆN?

Et omfangsdræn er lidt ligesom en tagrende, man ligger langs fundamentet og ydermuren og dette dræn kan så lede vandet væk fra huset, så du undgår fugt i fundamentet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

5 ud af 5 stjerner på google

5/5

DEN RIGTIGE LØSNING

Det er vigtigt at komme problemet til livs, hvis man opdager en fugtskade og derfor kan et omfangsdræn være den rigtige løsning for dig. Det er et stort arbejde, at lægge et omfangsdræn omkring dit hus, men vi er klar til at hjælpe dig, så du undgår at dit hus bliver ødelagt.

FORMINDSK DIN VARMEREGNING

Det er også en god ide med en sokkelisolering. En isolering af din sokkel kan hjælpe med at holde på varmen i dit hus og dermed mindske din varmeregning.

VI STÅR GERNE FOR DIT OMFANGSDRÆN

Har du tegn på fugtskader, skal man handle før det er for sent. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på tlf. 27 47 98 93  og fortælle os om din opgave. Vi er altid klar til at hjælpe og til at komme med et 100% uforpligtende tilbud. Vi tilbyder isoleringsarbejde og omfangsdræn i Ballerup, Roskilde, Odsherred og mange andre byer.

Dækket af garantiordning

Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

Dækker op til 100.000,-

Dansk byggeri og byg garanti logo

KONTAKT OS I DAG

Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Danmarkskort

Kontaktinfo

Indhent et tilbud