Murermester til murerarbejde på hele Sjælland

Dækket af garantiordning

Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

Dækker op til 100.000,-

Dansk byggeri og byg garanti logo

MURERMESTER DER STÅR FOR RIGTIGT MURERARBEJDE

Folmer Nielsen & Søn kan med mange års erfaring garantere, at vi udfører professionelt murerarbejde, der ikke kan sættes en finger på. Som murermesteren for dig, sætter vi en ære i at udføre det traditionsrige håndværk og naturligvis altid med udgangspunkt i kundens ønsker om murerarbejde.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

5 ud af 5 stjerner på google

5/5

ENTUSIASME OG ENGAGEMENT

Uanset om det er en mindre murer opgave med skadesudbedring i det eksisterende murværk, eller det drejer sig om at opføre et nyt hus fra grunden, går vi til murerarbejde med entusiasme og engagement. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Som en af landets førernde murer, er vi murermesteren der gør dit boligprojekt til en succes. Du kan altid regne med, at vi har den helt rigtige murerarbejdsmand til dig. 

UDGANGSPUNKT I DINE DRØMME

Men det, du skal tage stilling til, er farver, størrelser og mønstre, og her rådgiver vi, som murermester dig gerne. Vi skal nok lade fagudtrykkene blive i murerspanden, mens du fortæller os, hvordan du drømmer om, at dit murerarbejde skal se ud.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING OM MURERARBEJDE

Som menigmand kan det være vanskeligt at vurdere, hvor omfattende en murskade er, og hvordan den bedst udbedres. Derfor ser vi det hos Folmer Nielsen & Søn også som en helt naturlig del af vores murerarbejde at vejlede dig om, hvordan en skade på murværk bør behandles.

Ligeledes har du brug for faglig og kompetent rådgivning, når det drejer sig om større reparationer, tilbygninger, ombygninger, renoveringer og nybyggeri. Uanset hvor få eller mange mursten, der skal lægges, rådgiver vores murerarbejdsmand dig bedst muligt.

MURERARBEJDE OG FORBANDTER

Et murstensforbandt er et gammelt udtryk for det mønster, mursten lægges i. Vi forventer ikke, at du som kunde har styr på munkeforbandt, halvstensforbandt, kvartstensforbandt, løberforbandt og krydsforbandt for bare at nævne nogle af de sjove fagudtryk. Det kan du roligt lade os om at vide. Som murermester med mange års erfaring ligger forbandterne på rygraden.

FOLMER NIELSEN & SØN HAR ERFARING MED AL SLAGS MURERARBEJDE:

Som professionel murermester kender vi alle facetter af murerarbejde, og uanset hvilken opgave du står med, garanterer vi, at det bliver afleveret til aftalt tid og aftalt pris. Vi vil jo gerne kunne komme igen.

TRADITION OG DE SENESTE TRENDS

Murerarbejde kan også være kunst, og som erfaren murermester udvikler vi stadig teknikker og følger de seneste trends. Men det gedigne håndværk går aldrig af mode, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Med tiden bliver der eksperimenteret med

Mulighederne er næsten uanede, og vi skal nok sikre, at det er murerarbejde, der holder. Så ønsker du kvalitet, holdbarhed og personlige resultater, så er vi murermesteren du ønsker et samarbejde med.

KONTAKT DIN LOKALE MURER I DAG

Vi er klar til at drøfte dit ønske om murerarbejde, og kører hver dag ud fra Hørve og Værløse, og dækker hele Sjælland. Vi kommer også gerne forbi dig for at drøfte din mureropgave, uanset om den er større eller mindre, og giver et uforpligtende tilbud. Kontakt os via kontaktformularen her på siden, ved at skrive til vores mail janmurer@outlook.com eller ring på tlf. 20 27 24 55 – måske er vi lige ude at opmure i munkeforbandt, så læg en besked, og vi vender tilbage.

Vi glæder os til at høre hvad vi kan hjælpe dig med.

 

Kontakt os i dag

Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Danmarkskort

Vores kontaktinfo

Indhent et tilbud