ASFALTARBEJDE

Den danske vinter er ikke asfaltens bedste ven, så lad Folmer Nielsen & Søn stå for dit asfaltarbejde. Vi laver asfaltarbejde i Ballerup, Odsherred, Roskilde og mange andre byer.

HØJ KVALITET AF ASFALTARBEJDE

Folmer Nielsen & Søn udfører asfaltarbejde på alt fra landeveje, kommuneveje, boligveje, broer, parkeringspladser, indkørsler og stier til opkørselsramper, asfaltbump og industrianlæg – alle de steder, hvor asfalten med tiden får slaghuller, revnedannelser og sætningsskader.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

5 ud af 5 stjerner på google

5/5

REPARATION OG FORSEGLING AF REVNER

I starten og efter en hård vinter ser revnerne måske ikke så alvorlige ud i første omgang, men når først asfaltens overfalde er brudt, kan nedbør nemt trænge igennem. Det kan betyde, at det underliggende grus mister sin bæreevne og stabilitet. Så bliver skaden hurtigt langt mere alvorlig. Man bør derfor forsegle revnen hurtigst muligt. Vi kommer gerne ud og efterser skaden, og kommer med et uforpligtende tilbud på asfaltarbejde.

FOLMER NIELSEN & SØN HAR MASSIV ERFARING MED ASFALTARBEJDE

Gennem mange år med opgaver i området omkring Ballerup, Roskilde og Odsherred, har vi opbygget en stor erfaring med asfaltarbejde. Derfor kan vi tilbyde en bred vifte af kompetencer: 

PERMEABLE BELÆGNINGER

Folmer Nielsen & Søn kan også lave asfaltarbejde med asfalt, hvor vandet kan løbe igennem, de såkaldte permeable belægninger. Når man bruger en permeabel belægning, kan regnvandet løbe ned gennem belægningens overflade eller ned mellem belægningens elementer. Dette er især belægninger af betonfliser med porøse fuger, og belægninger der har en åben porestruktur (det er asfalt eller andet materiale).

Folmer Nielsen & Søn vejleder gerne om permeable belægninger, der som udgangspunkt kan bruges ved alle typer asfaltarbejde.

ASFALTARBEJDE MED STRIBEMARKERING

Dårlig stribemarkering eller steder, hvor stribemarkeringen mangler helt, forringer trafiksikkerheden. Hvem har ikke prøvet at køre på en elendig markeret vej – det er ubehageligt og kan let resultere i ulykker.

Parkeringspladser er også et oplagt sted at få fornyet stribemarkeringerne, og vi udfører asfaltarbejde med stribemarkering, der har langt levetid og høj holdbarhed. Folmer Nielsen & Søn kan lave både ny- og genmarkering på såvel små som større arealer, altid med fokus på kundetilfredsheden og trafiksikkerheden.

SKAL VI LAVE JERES VEJBUMP?

På mange villaveje og parkeringspladser, og ikke mindst i nærheden af skoler og institutioner, vil man gerne have opført vejbump. Som en del af Folmer Nielsen & Søn asfaltarbejde, laver vi vejbump, der er med til at skabe tryghed i trafikken, hvor man ønsker at regulere biler og andre køretøjers hastighed.

Vi udfører vejbump på alle veje og faste underlag, og naturligvis i henhold til Vejreglernes krav.

FOLMER NIELSEN & SØN KLARER AL ASFALTARBEJDE

Folmer Nielsen & Søn udfører både hånd- og maskinopretninger, og har et hold meget erfarne asfaltarbejdere, der sikkert og effektivt lægger ny asfalt. Vi udfører alle former for asfaltarbejde og håndterer hele processen. Vi har mange års erfaring og laver asfaltarbejde på både nye områder, der skal asfalteres første gang, og hvor det drejer sig et stykke gammelt asfalt, der skal fornyes.

KONTAKT OS GERNE

Som entreprenørvirksomhed med erfaring i alt inden for brolægning, jord- og betonarbejde, fliselægning og asfaltarbejde udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig på enten delentreprise eller totalentreprise. Vi kører hver dag ud på hele Sjælland fra Holbæk og Kalundborg, så brug enten kontaktformularen her på siden eller ring på 27 47 98 93 . Måske er vi lige ude at lave et flot asfaltbump, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Dækket af garantiordning

Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

Dækker op til 100.000,-

Dansk byggeri og byg garanti logo

KONTAKT OS I DAG

Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Danmarkskort

Kontaktinfo

Indhent et tilbud