Fundament

Murermester med over 40 års erfaring. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Fundamentet er det grundlæggende element til et solidt hus

Fundamentet er den nederste del af huset, og bærer derfor resten af huset. Et Fundament har flere vigtige funktioner. Blandt andet skal det holde huset oppe, så det ikke synker, og derudover skal det forhindre fugt i at komme ind i huset og væggene. Det er derfor vigtigt at få lavet fundamentet ordenligt fra starten af, så man undgår skader og dyre reparationer.
 
Vi udfører følgende fundament arbejde:
 • Støbning af fundament
 • Sokkelarbejde
 • Inspektion
 • Understøtning

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Tegn på skader i fundamentet

  Nogle af de mere tydelige tegn på skader i fundament eller sokkel kan være revner i væggene, eller fugtplamager på væg eller gulv. Revner i væggene kan have mange årsager.
   
  Det er naturligt for huse at sætte sig en smule, hvilket kan give små revner få steder. Hvis der derimod opstår mange, eller meget store tydelige revner, kan det betyde der er noget i vejen.
   
  Fugt kan ses som mørke skjolde på vægge eller gulve.  Der kan også opstå skimmelsvamp, som er et tydeligt tegn på at der er et problem.
   

  Murer og entreprenør med 40 års erfaring

  Vi har mere end 40 års erfaring i murerbranchen, og laver opgaver for både private- og erhvervskunder. Som murer og entreprenørfirma har vi en masse erfaring i store såvel som mindre projekter. Vores erfarne murermester står altid klar til at rådgive dig om dine spørgsmål og eventuelle problemer. 

  Hvis du mistænker du har skader i fundament eller sokkel, vil vi råde dig til at få en specialist til at vurdere om det er noget der bør gøres noget ved. Vi kan også tilbyde, at inspicere fundamentet i dit hus, og rådgive dig om dine muligheder. Hvis du allerede har et problem der løses, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og snak omkring den bedste løsning til dig.

  Fordele ved et velfungerende fundament

  • Sikrer imod vand- og fugtskader
  • Holder på varmen i huset
  • Færre sætningsskader

  Dækket af garantiordning

  Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
  Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

  Dækker op til 100.000,-

  KONTAKT OS I DAG

  Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

  Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Kontaktinfo