FACADERENOVERING I HØRVE, VÆRLØSE OG HELE KØBENHAVN

Er facaden ikke, hvad den har været? Lad Folmer Nielsen & Søn stå for din facaderenovering.

FACADERENOVERING DER HOLDER I AL SLAGS VEJR

En facaderenovering er meget mere end blot en akut udbedring af de skader, din bygningsfacade måtte have. Hos Folmer Nielsen & Søn har vi ekspertisen og kompetencerne og som murermestre mere end 40 års erfaring med facaderenovering.

Vi ved, at det ikke blot handler om at få lappet et hul eller sat lidt løse sten fast, men at din ejendoms facade er husets ansigt udadtil, og at en facaderenovering er af afgørende betydning for både facadens udseende og ikke mindst dens holdbarhed.

Som uddannede og erfarne murermestre har vi en dyb forståelse for en ejendom og dens omgivelser.

Når det danske vejr har sat sit præg på en bygning, er facaden ikke altid, hvad den har været. Med tiden vil vind, vejr, forurening og sollys hver gøre deres til, at facaden både ændrer farve og murstenene ofte også overfladestruktur. Fuger tørrer ind og revner, puds falder af eller ud, og så har man balladen. Så er det tid til en facaderenovering.

En revnet sokkel eller revner i murværket kan føre til langt værre skader, hvis fugt og kulde får lov at trænge ind i vægge og fundament.

Hos Folmer Nielsen & Søn er vi eksperter i at vurdere, hvad der vil være den bedste løsning for din facade. Vi sikrer både, at du ikke får lavet en lappeløsning, der kun holder kort tid og måske i værste fald forværrer skaden, og så sikrer vi også, at du ikke ”skyder gråspurve med kanoner” og betaler for meget mere, end det din facade har behov for.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

5 ud af 5 stjerner på google

5/5

EN FLOT FACADERENOVERING BETYDER AT DIN EJENDOM STIGER I VÆRDI

Det første visuelle indtryk er vigtigt, uanset om det drejer sig om bygninger eller mennesker. Hvis din facade har afskalninger, falmet murværk og grimme sokler præsenterer den sig ikke særligt pænt. Uanset om du går med hussalg for øje, eller om du blot gerne vil nyde at bo i noget, der er pænt, kan Folmer Nielsen & Søn garantere dig en smuk facaderenovering, der vil få din ejendom til at tage sig flot ud.

Det er ofte sådan, at de fleste tænker ”hvis det ser godt og velholdt ud udenpå, så er det det nok også indeni”. En facaderenovering har en stærk signalværdi.

FACADERENOVERING OG PROFESSIONALISME GÅR HÅND I HÅND HOS OS

Vi overlader intet til tilfældighederne. Du kan trygt lade Folmer Nielsen & Søn stå for din facaderenovering med visheden om, at vi kun bruger de bedste materialer og har det professionelle håndelag.

Når vi laver en facaderenovering, er det i bedste kvalitet og med en holdbarhed, der varer længe. Det kræver håndværksmæssigt forsvarlige løsninger, og dem har vi. 40 års erfaring har gjort os til eksperter i facaderenovering.

DU FÅR INGEN GRIMME OVERRASKELSER VED VORES FACADERENOVERING – HELLER IKKE ØKONOMISK

Med vores faglige stolthed i bagagen ved vi, at økonomi spiller en rolle i alting, også i facaderenovering. Derfor arbejder vi altid med faste tilbud uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alting foregår efter faste aftaler, og i dialog med dig om muligheder, materialevalg, farvevalg, pris og tidsfrister. Vi overholder det hele, for vi vil gerne kunne komme igen.

FÅ ET TILBUD PÅ FACADERENOVERING ALLEREDE I DAG

Vi kører hver dag ud fra Hørve og Værløse og dækker dermed København og store dele af Sjælland. Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud – brug enten kontaktformularen her på siden eller ring på tlf. 20 27 24 55 eller 27 47 98 93 . Måske er vi lige ude at renovere en facade, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Dækket af garantiordning

Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

Dækker op til 100.000,-

Dansk byggeri og byg garanti logo

KONTAKT OS I DAG

Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Danmarkskort

Kontaktinfo

Indhent et tilbud