ENTREPRENØR I HOLBÆK OG KALUNDBORG

Folmer Nielsen & Søn er din entreprenør uanset opgaven

Når du vælger Folmer Nielsen & Søn som din entreprenør, har du valgt en entreprenør, der har fokus på din bygge- og anlægssag hele vejen igennem. Vi har mange års erfaring og meget professionelle medarbejdere, så du ved, at du får løst din opgave bedst muligt. Vi har gennem mange år hjulpet folk på hele Sjælland med deres projekter, og har ofte opgaver som entreprenør i området omkring Odsherred, Roskilde og Ballerup.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

5 ud af 5 stjerner på google

5/5

VÆLG DIN ENTREPRENØR MED OMHU

Når du står med et anlægsprojekt, uanset hvor stort eller småt det måtte være, kan det synes uoverskueligt at skulle tilrettelægge alle arbejdsgangene og selv være entreprenør. For ikke at tale om at udføre dem. De fleste anlægsopgaver i dag kræver både faglærte og kvalitetsbevidste håndværkere og de rigtige maskiner.

Og medmindre du selv er jord- og betonarbejder, brolægger eller har anden ekspertise inden for området, er dit anlægsprojekt nok bedre stillet med at blive udført af en faglært. Gør det, du er bedst til – det gør vi.

ALT I BYGGE OG ANLÆG

Som entreprenør udfører vi entrepriser og opgaver inden for bygge og anlæg på alle områder. Du kan derfor roligt overlade den samlede entreprise til os. Gennem tiden har vi berørt store dele af branchen og kan derfor tilbyde en bred vifte af kompetencer:

Alle vores opgaver udføres af faglærte medarbejdere, og som entreprenør kan vi garantere, at vi ikke er tilfredse med kvaliteten af en opgave, før du er det. Vi overholder altid tidsplaner, for ikke mindst i anlægsprojekter og byggeprojekter gælder det, at hver dag tæller.

SAML DIN ENTREPRISE – DET LETTER OVERBLIK OG PLANLÆGNING

Hvad enten du står med et mindre anlægsprojekt, eller har et meget stort anlægsprojekt, kan vi hos Folmer Nielsen & Søn som entreprenør stå for alle entrepriserne, hvis du ønsker det. Så mister du ikke overblikket, og risikerer ikke, at dårlig planlægning medfører dyre ventedage og håndværkere, der går og ikke kan komme til at arbejde, fordi de venter på, at en anden entreprise bliver færdig.

Vi har mange års erfaring som entreprenør med at planlægge og sikre overblik igennem et helt anlægsprojekt. På den måde er du sikret, at tingene sker hurtigst muligt og i den bedste kvalitet.

TAG EN SNAK MED EN ENTREPRENØR, DER VED, HVAD HAN TALER OM – OG GERNE LYTTER

Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov og ønsker. Omdrejningspunktet er det, du stiller os som opgave, og ud fra dette aftaler vi faste priser og tidsfrister. Så får du ingen grimme overraskelser undervejs.

Vi forlader først en byggeplads, når du er helt tilfreds. Vi vil jo gerne kunne komme igen, næste gang du har et anlægsprojekt. Som entreprenør kan vi udarbejde tilbud på både totalentrepriser og delentrepriser helt efter dine ønsker.

KONTAKT OS GERNE

Hver dag kører vi i Odsherred, Ballerup og Ballerup og vi kommer gerne forbi til en snak om dit behov for entreprenør og med et uforpligtende tilbud på resten af Sjælland. Brug enten kontaktformularen her på siden, eller ring til os på tlf. 27 47 98 93 – måske er vi lige ude at stå for en entreprise eller fem, men så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Dækket af garantiordning

Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

Dækker op til 100.000,-

Dansk byggeri og byg garanti logo

KONTAKT OS I DAG

Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Danmarkskort

Kontaktinfo

Indhent et tilbud