Fliser & Klinker

Hos Folmer Nielsen & Søn udfører leverer vi et bredt udvalg af murerarbejde til store dele af Sjælland. Vi har mange års erfaring med både mindre reparations-opgaver og helt op til større projekter herunder ny anlægning af klinker og fliser til badeværelser, køkkener, indgange, gulve og meget mere. 
 

Vi sørger for et pænt resultat af højeste kvalitet

Til hvert eneste projekt omkring anlægning af fliser og klinker for vores kunder, sørger vi altid for at holde en tæt dialog omkring arbejdet. Det er afgørende for tilfredsheden at vi laver en præcis forventningsafstemning og gennemgang af kunden ønsker og drømme. Dertil er det vores professionelle opgave som fagmænd at byde ind med vores erfaring og rådgivning, så projektet bliver udført med det rette håndværk. Således finder vi den bedste løsning som passer til jeres forventning om design og udseende, men som også lever op til de bedste og nødvendige faglige krav. 
 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Fliser og klinker giver muligheder

  Fliser og klinker giver et vælg af muligheder for udseende og funktion til hjemmet. Typisk udføres murerarbejdet med fliser og klinker i badeværelse og køkkenet, som praktiske, tætte og vedligeholdelsesnemme løsning. Men der er ingen grænser for formater, størrelser, mønstre og steder hvor du kan lægge fliser og puste nyt liv i udseendet. 
  Efter vores mange års erfaring kan vi samtidig rådgive i både nye trends og tendenser, men også i klassiske løsninger, som vil holde sig godt i mange år. 

  Vi håber at komme tilbage

  En stor del af vores kunder og opgaver er et resultat af tidligere godt arbejde, service og pæne anbefalinger. Det tænker vi at fortsætte med. Derfor går vi også meget op i at vores arbejde med klinker og fliser lever op til jeres forventning og tilfredshed. Det kan kun betale sig for os at levere det bedst mulige arbejde hver gang – fordi så bliver vi forhåbentlig også kontaktet næste gang. 
   
  Du kan skrive eller ringe allerede i dag og høre hvordan vi kan sammensætte en optimal løsning. Vi leverer altid et gratis og helt uforpligtende tilbud. 

  Dækket af garantiordning

  Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
  Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

  Dækker op til 100.000,-

  KONTAKT OS I DAG

  Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

  Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Kontaktinfo