JORDARBEJDE & BETONARBEJDE

Fundamentet skal være i orden og det er du garanteret, når du hyrer Folmer Nielsen & Søn til dine projekter inden for jordarbejde og betonarbejde. Vores erfarne og kvalitetsbevidste personale garanterer, at dit projekt bliver godt opbygget. Helt fra bunden.

EFFEKTIVITET OG KVALITET INDEN FOR JORDARBEJDE OG BETONARBEJDE

Jordarbejde og betonarbejde hører til den slags kvalitetshåndværk, som sjældent bemærkes og beundres i det færdige resultat. Det bemærkes som regel kun, hvis det ikke er ordentligt udført. Det risikerer du ikke, når du vælger at samarbejde med os, for vi går op i, at alt vores arbejde udføres både effektivt og kvalitetsbevidst.

Vi arbejder på hele Sjælland med udgangspunkt i Holbæk og København. Vi har mange års erfaring med både jordarbejde og betonarbejde.

Vi kan også tilbyde totalentrepriser på bygge- og anlægsprojekter, hvor jordarbejde og betonarbejde indgår. Ring til os på telefon 27 47 98 93 , så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig ud fra dine ønsker og behov.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  5 ud af 5 stjerner på google

  5/5

  Dækket af garantiordning

  Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
  Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

  Dækker op til 100.000,-

  KONTAKT OS I DAG

  Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

  Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud