MALER SJÆLLAND

Der er intet, der frisker op, som nymalede vægge – Lad Folmer & Søn male dine.

EN MALER PÅ SJÆLLAND MED ERFARING OG KVALITET I MALERSPANDEN

Med mange års erfaring som maler kan vi sikre dig et smukt og perfekt resultat. Når man træder ind i en bolig eller ejendom fornemmer man straks, om der virker pænt, rent og nymalet, eller om det trænger.

I stedet for at skynde dig i sidste øjeblik med at få malet, når du sikkert har mange andre ting at gøre, så lad Folmer Nielsen & Søn være din maler og få et smukt resultat uden ”helligdage”. Vi har malet i årtier, så vi har taget på det.

Som professionel maler klarer vi også hjørner, kanter og lister, så de bliver fuldstændig perfekt malet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  VI MALER BYEN RØD OG HUSET LIGE I DEN FARVE, DU ØNSKER

  Lige så sikkert det er, at vi maler dine flader helt perfekt, lige så sikkert er det, at du står for at vælge

  Heldigvis kan al maling jo males over igen, men det er nu rart at være tilfreds med og glad for det, man har valgt. Derfor har Folmer Nielsen & Søn uanede mængder af farvekort med toninger, så du kan vælge lige præcis den nuance, du ønsker.

  Vi rådgiver meget gerne, inden vi maler. Farvede vægge virker forskelligt alt efter, om væggen får lyset ind fra nord, syd, øst eller vest. Og selv hvide vægge kan skifte farve visuelt afhængig af, hvilket lys der påvirker dem.

  Generelt får lyse vægge et rum til at virke større, og omvendt får mørke vægge et rum til at virke mindre og mere intimt.

  DIN MALER PÅ SJÆLLAND

  Med stor erfaring kan Folmer Nielsen & Søn vejlede dig, i hvilken type maling der passer bedst til væggen/listen/overfladen og rummet. Facademaling kan have forskellige grader af grovkornethed, vægmaling kan være blank, halvblank eller mat, ligesom vådrum også skal have en speciel maling, der passer til rummets funktion.

  Lad Folmer Nielsen & Søn vejlede dig i, hvad der passer bedst til netop din opgave – vi maler ikke med hvad som helst men bruger kun de bedste kvaliteter af maling. Vi er professionelle og sætter en ære i at levere et perfekt resultat, som du sætter pris på mange år fremover. Vi er ikke tilfredse, før du er det.

  TAL MED VORES MALER PÅ SJÆLLAND– (NÆSTEN) ALT KAN LADE SIG GØRE

  Hvad enten din maleropgave er lille eller større, går vi til sagen med glæde og entusiasme. Vi griber penslerne og kører gerne ud for at give dig et uforpligtende tilbud. Vi kører dagligt fra Hørve og Værløse og dækker derfor både København og store dele af Sjælland.

  Folmer Nielsen & Søn er en større håndværksvirksomhed, der ud over malerarbejde også tilbyder murerarbejde og facaderenovering. Så har du brug for at få klaret mere end malingen, kommer vi gerne med et tilbud på mere samlede entrepriser. Vi maler for private, ejendomsselskaber og virksomheder.

  Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller giv os et ring på tlf. 27 47 98 93. Måske er vi lige ude at svinge penslerne, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Dækket af garantiordning

  Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
  Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

  Dækker op til 100.000,-

  Dansk byggeri og byg garanti logo

  KONTAKT OS I DAG

  Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

  Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Danmarkskort

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud