Din murer på Frederiksberg

Når du skal starte et nyt byggeprojekt, og har brug for en erfaren murer på Frederiksberg, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Med Murermester Folmer Nielsen & Søn som din samarbejdspartner, kan du altid være sikker på holdbarhed, effektivitet og fantastisk kvalitet. Vi har i mere end 40 som murer på Frederiksberg hjulpet utallige danskere med at skabe sublime løsninger af alle former, størrelser og typer af mureropgaver. Hos os er intet arbejde for stort, småt, kompliceret eller ligegyldigt. Som din murer på Frederiksberg står vi kort sagt altid klar til at varetage og løse dine mureropgaver.

Forståelse for hinanden

Når du beder Murermester Folmer Nielsen & Søn om at være din murer på Frederiksberg, får du en samarbejdspartner med mere end 40 års praktisk erfaring i faget. Blandt vores dygtige medarbejdere finder du eksperter og specialister indenfor alle led og kanter, så du uanset typen af din opgave vil være sikker på et resultat der vil glæde og gavne.

Som din murermester baserer vi alle vores løsninger og alt vores arbejde på dine tanker, dine ønsker og de ideer du har gjort dig i forbindelse med dit byggeprojekt. Ved at arbejde ud fra disse rammer og parametre, opsætter vi et lukrativt og skræddersyet tilbud til lige netop din opgave.

Vi gør altid alt hvad vi kan, for at løse dit projekt på den helt rette måde. Derfor går vi gerne de ekstra skridt det kræver at sætte os ind i din tankegang og behov. Vi mener at perfekte løsninger først opstår, når begge parter forstår både opgaven og hinanden. Derfor gennemgår vi alle projektets led og kanter sammen, og først derfra bygger vi et løsningsforslag.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Erfaring med alle opgaver

  Som vi tidligere nævner har vi i mere end 40 år varetaget og løst utallige mureropgaver i København, samt resten af Sjælland. Med Murermester Folmer Nielsen & Søn som din murer, vil der derfor ikke være nogle grænser for de løsninger vi sammen kan skabe.

  Hos os er der ikke nogen rigtige eller forkerte opgaver, du kan være sikker på at få det samme niveau af kvalitet, holdbarhed og effektivitet uanset størrelsen eller typen af din opgave.

  Dine behov er vores største prioritet

  Som tidligere nævnt, baserer vi altid vores samarbejde og løsninger på dine behov og ønsker. Det er dit projekt vi varetager, og derfor er det vores største prioritet at skabe den perfekte løsning på dine behov. Hvis du skal have udført en opgave af en professionel murer, hvorfor så ikke indgå et samarbejde med et firma der ikke kun leverer kvalitet, med også en løsning der tager udgangspunkt i dig?

  For bedst muligt at gøre dette, har du brug for din hjælp. Vi opfordrer altid til at samle alle ideer, overvejelser og tanker du har gjort dig om din løsning. Dette kan være alt fra typen af opgave, til valget af materialet eller sågar den endelige farve. Jo flere informationer og ideer du kan dele med os, desto nærmere kan vi komme på at skabe din perfekte løsning.

  Er du i tvivl om et eller flere aspekter, er du dog også altid mere end velkommen til at søge rådgivning eller vejledning hos os. Vores rolle er ikke kun som din murer på Frederiksberg, men også som en professionel sparringspartner.

  Erfaring som Murer på Frederiksberg

  Murermester Folmer Nielsen & Søn har i mere end 40 år arbejdet som murer på Frederiksberg og resten af Storkøbenhavn. Og i løbet af årene, har vi opnået en unik indsigt, samt en dyb teknisk forståelse for murerarbejde. Vi har gennem tiden hjulpet med de fleste projekter, både for private og erhvervsdrivende, blandt andet arbejde med disse opgaver:
  Ser du ikke præcis de opgaver du ønsker hjælp til her? Så gør det intet. Dette er kun nogle få af de projekter vi gennem tiden har løst. Ønsker du derfor hjælp til noget andet, kan du altid kontakte os. Sammen er vi sikrer på at kunne varetage dit byggeprojekt.

  Udvikling i murerfaget

  Som med alle andre typer af håndværkerfag, ser murerbranchen en konstant udvikling. Hvad der før ikke har været muligt, er i dag muligt, og hvad der ikke er muligt i dag, vil være muligt i fremtiden. For at følge med i denne udvikling, sørger vi hos Murermester Folmer Nielsen & Søn løbende at efteruddanne os i de nyeste og mest effektive metoder, teknikker og værktøjer. Vi ønsker at kunne hjælp alle der spørger, og derfor gør vi hvad vi kan for at udvikle vores egne evner.

  Modtag et tilbud fra din murer på Frederiksberg

  Skal Murermester Folmer Nielsen & Søn være din samarbejdspartner i dit næste boligprojekt? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Baseret på dine behov udformer vi et skræddersyet, gratis og uforpligtigende løsningsforslag på din opgave. Kontakt os via kontaktformularen her på siden, ved at skrive til vores mail janmurer@outlook.com eller ring på tlf. 20 27 24 55 – Så vender vi tilbage med et løsningsforslag hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

  Dækket af garantiordning

  Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
  Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

  Dækker op til 100.000,-

  Dansk byggeri og byg garanti logo

  KONTAKT OS I DAG

  Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

  Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Danmarkskort

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud