Din murer i Gentofte

Søger du en dygtig og erfaren murer i Gentofte, Så er Murermester Folmer Nielsen & Søn altid klar til at hjælpe dig. Som din samarbejdspartner, skal du altid forvente effektivt arbejde, fantastisk kvalitet og og holdbarhed. I mere end 40 år i murerfaget har vi set det meste, og prøvet lidt af hvert. For os er ingen opgave for stor og kompliceret, eller lille og ubetydelig. Uanset hvilket byggeprojekt du ønsker at få startet, kan du derfor altid kontakte os når du skal bruge en murer i Gentofte.

Forståelse for faget

Som din murer i Gentofte finder du hos os mere end 40 års erfaring, indsigt og forståelse for murerfaget. Du kan derfor være sikker på at dit murerarbejde bliver håndteret af nogle af de bedste fagmænd i branchen, og din løsning vil overgå enhver forventning. Baseret på dine ønsker, ideer og tanker, udformer vi et unikt og personligt løsningsforslag til dig.

For at sikrer at vores resultater skaber 100% tilfredshed og glæde, går vi derfor altid de ekstra skridt det kræver at skabe en dyb forståelse for din ide og opgave. Søger du en murer i Gentofte til at varetage dit byggeprojekt, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. Sammen gennemgår vi alle led og kanter af din opgave, og skaber en skræddersyet løsning

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi løser enhver mureropgave

  Murermester Folmer Nielsen & Søn har i mere end 40 år hjulpet danskere i Storkøbenhavn og resten af Sjælland med at skaber fantastiske resultater på deres murerarbejde.

  Som din murer i København, er der derfor ingen grænser for de opgaver vi kan varetage, og de resultater vi kan skabe.

  Vi ønsker at hjælpe alle, og derfor er der ikke en “forkert” opgave. Vi har hjulpet med alt fra skader i murværket, til konstruktioner af nye boliger til badeværelsesrenoveringer.

  Som din samarbejdspartner har vi evnerne og erfaringer der søger for at dit byggeprojekt bliver en succes.

  Dine behov er vores største prioritet

  Hos Murermester Folmer Nielsen & Søn er dine ønsker og behov altid vores første, og største prioritet. Hvorfor få udført et projekt, hvis ikke resultatet er det du har brug for? Denne tilgang til murerarbejdet danner altid basis for vores samarbejde. Dog har vi brug for din hjælp for at komme i gang. Der er visse ting vi kan gøre alene, og derfor beder vi dig om en smule assistance. Her mener vi selvfølgelig dine ideer og ønsker.

  Alt fra typen og omfanget af opgaven, til de ønskede materialer og farver. Jo flere detaljer du kan dele med os, desto mere personligt et resultat kan vi skabe. Som din murer i København går vi altid de ekstra skridt det kræver at skabe den perfekte løsning for dig.

  Derfor kan du se os som din sparringspartner gennem hele projektet. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede, samt besvare dine spørgsmål og komme med feedback på nye ideer.

  Din erfarne murer i Gentofte

  Som professionel murer i Gentofte, har vi i mere end 40 år opbygget en forståelse og indsigt i murerfaget, samt alle aspekter og facetter ad selve udførslen af arbejdet. Ligegyldigt hvilken opgave du måtte søge hjælp med, står vi hos Murermester Folmer Nielsen & Søn klar til at varetage byggeprojekt. Vi udfører blandt andet gerne opgaver omhandlende:
  Er din opgave eller projekt ikke på denne liste? Så gør det intet. Dette er blot et udsnit af de opgaver vi normalt udfører, og du har altid mulighed for at kontakte os hvis du søger hjælp med noget andet.

  Vi følger med i faget udvikling

  For at kunne varetage og løse selv de nyeste og mest moderne opgaver og projekter, søger vi for at følge med i fagets udvikling. Som din murer i Gentofte, implementerer vi de nyeste og mest effektive metoder, teknikker og værktøjer.

  Ligeledes efteruddanner vi vores fagfolk i disse. Vi arbejder derfor utroligt effektivt, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed.

  KONTAKT DIN MURER i GENTOFTE

  Med Murermester Folmer Nielsen & Søn som din murer i København, kan du være sikker på resultater der vil glæde og gavne i lang tid. Så søger du hjælp til at få startet dit byggeprojekt, forslår vi at vi tager en samtale. Her vil vi gennemgå dine ønsker, tanker og ideer, og baseret på dette vil vi sende er skræddersyet løsningsforslag. Dette er selvfølgelig både gratis og uforpligtigende, så du er ikke tvunget til at takke ja. Dog tror vi på, at vi sammen kan skabe den perfekte løsning til dig. Du har mulighed for at kontakte os via kontaktformularen her på siden, ved at skrive til vores mail janmurer@outlook.com eller ring på tlf. 20 27 24 55 – Så vender vi tilbage med et løsningsforslag hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

  Dækket af garantiordning

  Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
  Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

  Dækker op til 100.000,-

  Dansk byggeri og byg garanti logo

  KONTAKT OS I DAG

  Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

  Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Danmarkskort

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud