Din Murer i København

Med mere end 40 års erfaring som murer i København, kan du hos Murermester Folmer Nielsen & Søn altid forvente kvalitet og holdbarhed. Som din samarbejdspartner, er ingen opgave for kompliceret, stort eller besværligt at løse. Vi arbejder ud fra dine behov og ønsker, og går altid de ekstra skridt det kræver at skabe det perfekte resultat. Søger du en erfaren og effektiv murer i København, så er Murermester Folmer Nielsen & Søn klar til at hjælp dig.

MURERMESTER DER FORSTÅR MURERARBEJDE

Hos Folmer Nielsen & Søn kan vi med vores mere end 40 års erfaring i faget garantere, at vi udfører professionelt murerarbejde i den absolut højeste kvalitet. Vores løsninger skræddersys til dig, og udformes for at skabe gavn og glæde, samt et resultat der ikke kan sættes en finger på. Når du beder os være din murer i København, ser vi det som vores pligt at levere det perfekte resultat på dit byggeprojekt. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at skabe så stor indsigt og forståelse for dig og din opgave. Kontakt os allerede i dag, og fortæl hvordan vi kan hjælpe dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hjælp til enhver opgave

  Som din murermester i København, elsker vi at hjælpe. Derfor er der ingen begrænsning på de opgaver vi kan løse for dig. Intet projekt er for stort, småt, kompliceret eller ubetydeligt.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig. Om du søger en hjælpende hånd til en udbedring af en skade i dit murværk, eller ønsker at få konstrueret din drømmebolig er helt op til dig. Vi besidder evnerne, erfaringerne og energien til at løse dit byggeprojekt.

  Dine behov er i fokus

  Som din murer i København kan vi stå for det meste af dit projekt. Dog er der visse aspekter vi ikke kan håndtere. Vi taler selvfølgelig om dine ønsker, ideer og tanker. Når du beder os varetage dit projekt, beder vi dig derfor om at samle så mange informationer og ideer du har om dit projekt.

  Dette kan være alt fra materialeønsker, til farver eller størrelse. Hos Murermester Folmer Nielsen & Søn går vi altid de ekstra skridt det kræver at skabe det helt rette resultat.

  Derfor tilbyder vores fagmænd gerne rådgivning og vejledning. Vi er ikke kun din arbejdsmand, men også din sparringspartner. Sammen finder vi frem til den perfekte løsning til dine behov.

  PROFESSIONEL RÅDGIVNING OM MURERARBEJDE

  Som menigmand kan det være vanskeligt at vurdere, hvor omfattende en murskade er, og hvordan den bedst udbedres. Derfor ser vi det hos Folmer Nielsen & Søn også som en helt naturlig del af vores murerarbejde at vejlede dig om, hvordan en skade på murværk bør behandles.

  Ligeledes har du brug for faglig og kompetent rådgivning, når det drejer sig om større reparationer, tilbygninger, ombygninger, renoveringer og nybyggeri. Uanset hvor få eller mange mursten, der skal lægges, rådgiver vi dig bedst muligt.

  MURERARBEJDE OG FORBANDTER

  Et murstensforbandt er et gammelt udtryk for det mønster, mursten lægges i. Vi forventer ikke, at du som kunde har styr på munkeforbandt, halvstensforbandt, kvartstensforbandt, løberforbandt og krydsforbandt for bare at nævne nogle af de sjove fagudtryk. Det kan du roligt lade os om at vide. Som murermester med mange års erfaring ligger forbandterne på rygraden.

  Erfaren murer i København

  Som din murer i København har vi i gennem mere end 40 år skabt en indsigt og forståelse for alle aspekter og facetter af murerarbejde. Uanset typen eller størrelsen af din opgave, kan du med Murermester Folmer Nielsen & Søn få hjælp til dit byggeprojekt. Vi varetager blandt andet de følgende opgaver:
  Dette er dog blot nogle af de projekter vi gerne hjælper med. Er din opgave ikke på listen, har du dog altid mulighed for at tinge til os

  Bedste og nyeste tilgange

  At skabe det rette resultat i den højeste kvalitet er en kunst i sig selv. Derfor følger vi nøje med i fagets udvikling. Ved at implementere de nyeste teknikker, værktøjer og andre tilgange, kan vi løse selv den nyeste form for murerarbejde, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller effektiviteten.

  KONTAKT DIN MURER i KØBENHAVN I DAG

  Hos Murermester Folmer Nielsen & Søn, står vi altid klar til at hjælpe dig. Lad os tage en samtale om dit projekt, dine ønsker og dine behov. Baseret på dette, udformer vi et skræddersyet løsningsforslag til din opgave. Dette er selvfølgelig gratis og uforpligtigende, så du er ikke bundet op til at tage imod tilbuddet. Dog tror vi på, at vi sammen kan skabe den helt rette løsning til dig.

  Kontakt os via kontaktformularen her på siden, ved at skrive til vores mail janmurer@outlook.com eller ring på tlf. 20 27 24 55 – Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig

  Dækket af garantiordning

  Hos Murer- og Entreprenørfirmaet Murermester Folmer Nielsen & Søn er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.
  Det er med til at sikrer altid veludført arbejde og stiller høje krav til kvalitet.

  Dækker op til 100.000,-

  KONTAKT OS I DAG

  Lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til dit murerarbejde, malerarbejde eller facaderenovering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vejleder om, hvordan en given opgave løses mest hensigtsmæssigt.

  Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 27 24 55 (murer) eller tlf. 27 47 98 93 (entreprenør/maler). Måske er vi lige ude at svinge en murerske eller en malerpensel, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud